Lobbybar

De bar in de lobby weerspiegelt het karakter van het hotel. Hier kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen. Geniet van het interieur, de bibliotheek, de open haard of gewoon een lekkere koffie en laat uw blik afdwalen naar het terras met zijn uniek uitzicht over de daken en torens van de stad Luik.
BISTRONOMIsch RESTAURANT

Het Atelier du Sélys

Het Atelier du Sélys is een subtiele mengeling van bistro en gastronomie. Het is ondergebracht in de voormalige brasserie « Ô Cocottes » en biedt plaats aan 90 personen. In de zomer kunt u heerlijk buiten zitten op een schitterend terras met ook enkele ligstoelen van waarop u een prachtig uitzicht hebt over de daken van de Vurige Stede.
vergaderingen & evenementen

Vergaderingen & Evenementen

Met elf ruimten voor vergaderingen, seminaries en evenementen tot maximaal 400 personen is “Les Comtes de Méan” een internationale referentie op het vlak van MICE (Meeting, Incentive, Congress, Event).
ORGANISATIe van

Huwelijken

Er zijn momenten in het leven die je nooit vergeet. Het idyllische kader van « Comtes de Méan » biedt alles wat u nodig hebt om de mooiste dag van uw leven te beleven.
OSMOSE

Wellness & Spa

Onze wellnessruimte "Osmose" staat volledig in het teken van welzijn en strekt zich uit over maar liefst 1.300 m². Ze bestaat uit twee ruimten die elkaar aanvullen: de private sportclub "Osmose Fitness" en het wellnesscentrum "Osmose Spa". Tussen de twee in bevindt zich een aangename ontspanningsruimte, de "Osmose Bio Bar".

Zwembad

Laat de tijd even stilstaan en ontdek de vele heilzame eigenschappen van water in ons zwembad van waaruit u een prachtig uitzicht hebt op oude vestingmuren uit de 10e eeuw.