OSMOSE FITNESS

Sport & Ontspanning

Neem even tijd voor uzelf en uw lichaam. Onze ultramoderne toestellen, groepslessen en persoonlijke trainers vormen de ideale oplossing om uw motivatie hoog te houden en u te helpen uw doelstellingen te bereiken.
OSMOSE Spa

Wellness & Spa

Een goede relaxatie is van essentieel belang voor uw welzijn. Laat alle dagelijkse spanningen van uw schouders glijden en beleef een unieke ervaring in onze Spa, een oase van rust. Hier kunt u uw batterijen volledig opladen en puur genieten van alle geweldige dingen die het leven te bieden heeft.

Zwembad

Gun uzelf een moment van rust en kalmte weg van alle drukte en geniet van de heilzame eigenschappen van water terwijl u vanuit het zwembad naar restanten van oude vestingmuren uit de 10e eeuw kijkt.
Loungebar

Lobbybar

De lobbybar weerspiegelt het karakter van het hotel. Hier kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen. Geniet van het interieur, de bibliotheek, de open haard of gewoon een lekkere koffie en laat uw blik afdwalen naar het terras met zijn uniek uitzicht over de daken en torens van de stad Luik.