RESERVEER NU UW KAMER

  Check price and availability for the Accommodation 1

  Check-in:

  Check-out:

  Adults:

  Children:

   

   

  Searching...

  Enter your details

URBAN & RESORT Luik

Een oase van rust

Het hotel «Les Comtes de Méan», gelegen in het historische, culturele en commerciële hart van de “cité ardente” of “vurige stad”, biedt alle comfort waarvan u maar kunt dromen.

Het hotel telt in totaal 125 kamers waarvan 8 suites. Ze zijn allemaal van topkwaliteit, sfeervol ingericht en volledig uitgerust.

Er zijn met name 47 Classic kamers, 16 Classic kamers met een mooi uitzicht, 3 kamers voor personen met een beperkte mobiliteit, 51 Deluxe kamers, 7 suites en 1 koninklijke suite. De kamers liggen in het gebouw Sauvenière dat speciaal voor dit doel werd opgetrokken, en de suites zijn ondergebracht in het voormalige herenhuis Sélys Longchamps.

Meer info...

een HoTEL

Multi-facMet tal van faciliteiten

Het hotel “Les Comtes de Méan” is een hotelcomplex met tal van diensten. Het stelt zijn deuren wagenwijd open voor de stad en het leven en bestaat uit verschillende ruimtes die allemaal de moeite waard zijn om te ontdekken, of dit nu in het kader van werk is of van ontspanning en rust. Elke ruimte is gehuld in een unieke sfeer en een omweg waard. De meeste zijn voor iedereen toegankelijk, zakenmensen en gezinnen, burgers van over de hele wereld en Luikenaars, of ze er nu enkele dagen verblijven of slechts enkele uren vertoeven.

virtuele rondleiding

Van het hotel

Al een beetje wegdromen…

aanbiedingen en promoties

Geniet van onze speciale aanbiedingen

Het hotel Les Comtes de Méan heeft een hele waaier aan unieke aanbiedingen zowel om te ontspannen als om er te verblijven. Kies de formule die het best bij u past.

Citytrip naar Luik

Profiteer van ons speciaal arrangement om de "Vurige Stede" Luik te verkennen. Kies uw datum en ontdek onze formule.

meer info...

Meetings & Events

Neem contact op met onze verkoopafdeling en profiteer van onze beste aanbiedingen voor uw zakelijke bijeenkomsten of persoonlijke feesten.

Meer info...

Osmose en aanbieding van de maand

Geniet van ons uitzonderlijk aanbod om uw batterijen terug op te laden en uw lichaam eens extra te verwennen.

Meer info...

Het "Atelier du Sélys" en zijn menu van de maand

Een palet van smaken, een streling voor het oog, een genot voor het gehemelte en een verfijnde gastronomische keuken. Ontdek elke maand het nieuwe menu van het Atelier du Sélys.

Meer info...